عکس العمل خوب دروازه بان حریف و بدشانسی و عدم دقت در ضربات نهایینقل قول:
کار تاکتیکی تیم رو در دقیقه 80 به بعد حال کردی ؟!
Printable View
عکس العمل خوب دروازه بان حریف و بدشانسی و عدم دقت در ضربات نهایینقل قول:
کار تاکتیکی تیم رو در دقیقه 80 به بعد حال کردی ؟!
:1. (38):این جواب سوال من نبود مهراد عزیزنقل قول:
جوابی که تو دادی مال این سوال بود: چرا نتونست! اما دوستمون گفته بود اگه میخواستن بیشتر گل میزدن که من پرسیدم چرا نخواستن؟
نتیجه ی منطقی و اخلاقی = نتونستن
پس همون یک گل هم شانسی زدن:give_rose:
ارادتمند
شما انشاءالله تعالی علیه بازی رو دیدی ؟!! :1. (38):نقل قول:
فقط همین 10-20 دقیقه آخر 2-3 تا موقعیت گل 90% داشتیم!:party:
سپاس
نقل قول:
ّ p>
قهرمانیمتایید میشه
ّ بابا مگه فراموش کردی ما کجای جدولیم با قهرمانی فاصله ی چندانی نداریم !!همون طور که افشین گفت : با 75 امتیاز قهرمانیم !!!دیگه بحث لازم نیست !!نقل قول:
از خودشون بپرس مي گن.نقل قول:
چرا نخواستن؟؟!!!!!
نقل قول:
اميرحسين جان خوبي ؟
عزيزم پرسپوليس ناتوان و تيم بي خودي هست اين كه بحثي نداره ! براي همين شما لطف كن كاري به اين تيم نداشته باش بريد سراغ تيم مورد علاقه خودتون كه وضعش خرابه ! ما ادعايي نداريم تيممون هم قوي و قدرتمند نيست اما هر چي باشه فعلا اول جدوليم درسته ؟!؟ آيا با شانس هم ميشه كسي اول جدول باشه و توي اين همه بازي فقط يك باخت داشت باشه ؟! ميشه شانسي باشه و الان اول باشه ؟!؟! هيچ موفقيتي شانسي نيست !
2- عزيزم گربه دست به گوشت نميرسيد ميگفت چي ؟!؟! :lol: شما بيايند جزو سه تيم اول جدول بعد بيايند صحبت كنيد سنگين تر هست ! :1. (23):
البته استقلال هم تيم خوبيه ها فقط مشكلش اينه كه رقيبش پرسپوليس هست :1. (23):
شانس یعنی توی 5 تا بازی دقیقه ی 95 یکی توی شلوغ پلوغی بزنه تو گل 1-0 ببرین.شانس یعنی تا تیم داشت میپکید بخوره به نیم فصل 1 ماه لیگ تعطیل شه تا فرصت برای پر کردن سوراخ های تیم باشه.دیگه وارد این جریان که از تیم های دیگه 5 امتیاز کم میکنن و از این چیزا نمیشیم.:1. (5):نقل قول:
:1. (27):خیلی ببخشیدا !! :yes:این استقلال بود که بیشتر از همه از تعطیلات نیم فصل سود برد چون فیروز تونست از این فرصت استفاده کنه !! قطبی هم همین جور !!!نقل قول:
این هیچ ربطی به شانس نداره !!!:great:
از این گلهای به قول شما شانسی هم شما کم نزدین ماشا الله !!:1. (2):
کمیته انظباطی ططبق قانون عمل کرد
حالا شما دارین میگین اشتباهه ؟؟:1. (2):
بابا تماشاچیاشون زدن یکی رو کور کردن !! :cry::gasp:
ساکت هم ک ادعای فرهنگ سازیش میشه چرا این فرهنگو تو هواداراش اجرا نمیکنه ؟؟!!!! پرسپولیسیا اونجا امنیت جانی نداشتن !!:1. (28)::1. (27):
پس خود تیم هم باید تقاص گوشه ای از اون کارو پس بده !! این حداقل مجازات بود !!
سلام امیرجان خوبی ؟نقل قول:
آقا واقعا دل میخواد تنهایی بیای تو تاپیک پرسپولیسی ها و باهاشون بحث کنی :1. (38):
آقا من زیاد وارد بحث نمیشم خیلی کار تو انجمن دارم اما فقط بهت بگم که 5 امتیازی که از
سپاهان کم کردن خداییش فقط به درد استقلال خورد پرسپولیس هم که حسابش جداس چون امسال قهرمانه :yes:
ارادت داریم
:1. (23):